BBQ

De bbq specialist van Barneveld

bbq barneveld

Organiseert u binnenkort een bbq in de buurt van Barneveld en wilt u genieten van het lekkerste vlees? Bij Kip2Day heeft u keuze uit een breed assortiment vlees. Van kip tot wild, altijd smakelijk en van de allerbeste kwaliteit.

Kip2Day weet wat lekker is!

Bij Kip2 Day willen we dat u smult, daarom hebben we speciaal voor u drie verschillende Barneveldse bbq pakketten samengesteld. In het standaard pakket zitten 6 stukken ambachtelijk vlees en 150 gram smulsalade. In het uitgebreide en luxe bbq pakket voegen we daar wat brood en extra vlees aan toe. Welk van de pakketten u ook kiest, wij beloven u dat het lekker is. Desgewenst kan een pakket worden uitgebreid met andere producten.

Bij uw bbq pakket mag de barbecue natuurlijk niet ontbreken. Wanneer u bij Kip2Day in Barneveld uw vlees bestelt, kunt u er tegen een geringe prijs een professionele barbecue bij huren. Bij grote bbq feesten in en om Barneveld wordt de barbecue gratis gebracht en weer opgehaald.

Kortom, Kip2Day in Barneveld is hét adres als u wilt genieten van:

  • Heerlijk vlees
  • Een breed assortiment
  • Een professionele bbq

Meer weten?

Uw bbq pakket bestelt u in Barneveld in de winkel of online in de webshop. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via barneveld@kip2day.com. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0342 – 49 00 77.

Neem nu contact op!

Contactformulier