Gegrilde kip

Gegrilde kip bij Kip2Day in Barneveld

kip2day - smaakt altijd oké

De lekkerste gegrilde kip in Barneveld haalt u natuurlijk bij Kip2Day. Een poelier in hart en nieren, waar u ook terecht kunt voor een heerlijk stukje wild vlees. Wij bieden u het allerbeste vlees, vol van smaak en ambachtelijk bereid.

Uitgebreid aanbod

Bij Kip2Day hebben we een breed assortiment gevogelte en wild. U kunt bij ons in Barneveld terecht voor smakelijke gegrilde kip, heerlijke kippeling en de beste kipfilet, maar ook voor de wat apartere vleessoorten zoals kalkoen, wild zwijn of hert. Ons enthousiaste team van medewerkers is u in de winkel graag van dienst en kan u alles vertellen over de smaak van ons vlees. Gegrilde kip kan, net als onze spareribs, lekker op de barbecue gebakken worden. Zo behoudt het vlees zijn lekkere smaak. Uiteraard zijn andere manieren van opwarmen ook goed mogelijk.

Meer informatie

Wilt u graag een keer genieten van onze gegrilde kip? Kom langs in Barneveld of bestel uw gegrilde kip in de webshop. Voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken 0342 – 49 00 77 of een e-mail sturen naar barneveld@kip2day.com.

Neem nu contact op!

Contactformulier